Un timişorean a făcut o enciclopedie cu destinaţii turistice şi impresii de călătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Bociort a creat site-ul pentru a-i ajuta pe turişti să nu-şi rateze vacanţele
Cornel Bociort a creat site-ul pentru a-i ajuta pe turişti să nu-şi rateze vacanţele

Cei care vor să plece în vacanţă au posibilitatea de a se inspira în alegerea destinaţiilor din experinţele altora. Sătul să caute recomandări în limbi străine despre locurile unde ar fi vrut să-şi petreacă vacanţele, un timişorean a creat un site dedicat turiştilor români care vor să afle detalii din experienţele altor călători.

 „Mi-am dat seama că cerinţele mele erau diferite de cele ale străinilor. Atunci m-am hotărat să creez un spaţiu unde şi turiştii români să îşi poată povesti experienţele, pentru a-i ajuta pe alţii, la rândul lor”, a spus, pentru Adevărul de Seară Timişoara, Cornel Bociort, specialist IT.

Iniţiativă apreciată

Timişoreanul s-a apucat să înveţe tehnici de programare pentru a-şi duce la bun sfârşit iniţiativa şi a lucrat nopţi întregi la ideea sa. „A fost făcut din banii de buzunar de care nu ştia nevasta”, a spus Cornel. Deja de doi ani, pe site-ul amfostacolo.ro au fost comentate atracţiile turistice, hotelurile sau restaurantele din ţară şi străinătate, frecventate de aproape 7.000 de persoane. La îndemâna vizitatorilor sunt peste 47.000 de fotografii care descriu locaţiile şi recomadările celor care au postat pe site sunt citite lunar de peste 200.000 de persoane.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite