Circul "Safari" aduce la Timişoara tigri, elefanți, hipopotami și șerpi de cinci metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară” invită toţi cititorii să participe la un concurs, iar cei mai rapizi vor avea şansa să câştige un bilet pentru două persoane la circ.

Circul „Safari” este pentru al patrulea an în turneu în România, dar se află în premieră la Timişoara. Bănăţenii vor avea ocazia să vadă timp de două ore un spectacol inedit cu dresuri de animale exotice, clovnărie şi acrobaţie. Cinci tigri siberieni, doi elefanţi indieni, un hipopotam, şerpi de până la cinci metri, lame şi alte animale sunt atracţiile circlui care şi-a deschis porţile lângă Real, în Calea Aradului.

„Circul Safari există de 250 de ani şi a fost fondat de familia Nemeth, din Ungaria. Aici sunt reprezentanţii din generaţia a cincea şi a şasea. Premiera dn acest an sunt dresurile de elefanţi, hipopotami şi tigri. De asemenea, va avea loc şi un spectacol intitulat Piraţii din Caraibe”, a declarat Tamas Faierverker, reprezentatntul Circului „Safari”, care în spectacol este clovnul Tommy.

Un concurs pentru bilete

Reprezentaţiile au loc în fiecare zi de la ora 19.00, iar sâmbătă şi duminică de la orele 16.00 şi 19.00. Biletul de intrare este 10 lei pentru copii, 20 lei pentru adulţi şi 40 lei la lojă.

„Adevărul de Seară” invită toţi cititorii să participe la un concurs, iar cei mai rapizi vor avea şansa să câştige două bilete la circ. Citiţi ziarul de astăzi şi trimiteţi răspunsul din concurs pe e-mailul luminita.munteanu@adevarulholding.ro. Primii 25 de cititori vor fi desemnaţi câştigători.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite