Râdeţi cu poftă la cel mai tare eveniment de bancuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banc-Fest ediţia a patra, cel mai tare concurs de bancuri din Timişoara, se va desfăşura azi, de la ora 20.00, în clubul Porky’s.

Zece concurenţi îi aşteaptă pe bănăţeni cu cele mai bune şi mai trăznite bancuri, într-o seară pe care nu o vor uita uşor. “Este un eveniment inedit interactiv. Ultima ediţie a Banc Fest, care a avut loc pe 28 ianuarie, s-a desfăşura cu casa închisă. Ne aşteptăm şi acum la un succes mare. Garantăm că se va râde foarte mult”, a declarat Tiberiu Izmendi, organizatorul evenimentului.

Publicul decide câştigătorul

La Banc-Fest vor participa zece concurenţi care se vor duela la o masă cu micfrofon. Există nouă runde, iar până în semifinale eliminările sunt stabilite de un juriu de specialitate. În ultimele două acte notele vor fi oferite de public. Prin urmare, publicul va decide castigatorul.„Caracterul inedit este dat de faptul că nu s-a mai organizat un eveniment de asemenea amploare cu această tematică în Timişoara. Latura interactivă este dată de diversele probe speciale şi concursuri la care participă persoane din public. Se vor duela în bancuri şi vor fi premiaţi pentru curaj”, a mai spus Izmendi.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite