Omul de afaceri vârf de lance între românii care fac profit folosind bani europeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Şandor a reuşit să dezvolte cel mai modern centru de afaceri din Timişoara
Ovidiu Şandor a reuşit să dezvolte cel mai modern centru de afaceri din Timişoara

Unul dintre oamenii de afaceri timişoreni a obţinut aproape şase milioane de euro, fonduri europene, pentru dezvoltarea unui centru de afaceri. Suma este a nou într-un top al celor mai mari sume nerambursabile primite de la Uniunea Europeană pentru afacerile româneşti.

Unul dintre afaceriştii români care au obţinut finanţări nerambursabile uriaşe de la Uniunea Europeană este Ovidiu Şandor. Timişoreanul, proprietarul Moda Tim Investment, a semnat deja contractul pentru suma uriaşă, care va reprezenta 60 la sută din construcţia celei de-a patra clădiri de birouri din complexul City Business Centre. „Ţinând cont că este vorba de o sumă foarte mare de bani, efortul a meritat. Procedura de aprobare şi semnare a contractelor a durat un an de zile”, a spus omul de afaceri. Construcţia clădirii va începe în luna martie a anului viitor, urmând ca în luna iunie 2012 să fie finalizată.

Soluţie pentru dezvoltare

Fondurile europene pot fi un sprijin pentru cei care ajută la dezvoltarea afacerilor pe plan local. „Cu siguranţă accesarea fondurilor poate fi o soluţie pentru diverse firme. Pentru noi ar fi fost dificil să obţinem o finanţare bancară dacă nu ar fi fost aceşti bani”, a mai spus timişoreanul. Timişoara este un pol în care se concentrează cele mai multe proiecte pentru fonduri europene. „Aproape 40 la sută din fonduri sunt concentrate pe microîntreprinderi”, a spus Sorin Maxim, şeful ADR Vest.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite