GALERIE FOTO Pericol de explozie cu iz de varză murată într-un cartier al Timişoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 40 de persoane au fost evacuate de pompieri dintr-un bloc de pe strada Avram Imbroane din Timişoara, din cauza unei scurgeri ce părea să fie de gaze. După o oră de verificări, pompierii şi angajaţii firmei de distribuţie a gazului au stabilit că mirosul venea din canalizare. Nu se ştie dacă de vină e fabrica de cauciuri din vecinătate sau un vecin.

Persoanele care locuiesc în imobil au dat telefon după telefon la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Banat" după ce au simţit miros puternic de gaz. Ajunşi la faţa locului, pompierii au evacuat întreg blocul, astfel că cei 40 de locatari au urmărit cu sufletul la gură evoluţia forţelor de ordine. Prima bănuială a pompierilor a fost căm asistă la o scurgere de gaze ce provine fie de la reţeaua principală, fie de la o butelie care nu a fost montată corespunzător.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Locatarii i-au anunţat şi pe reprezentanţii firmei de distribuţie a gazului, care însă au trimis oameni abia după o oră de la apel, acest lucru trezind supărarea locatarilor.Distribuţia de gaz a fost oprită în toată zona. După aproape o oră de verificări, specialiştii au stabilit că mirosul înţepător - asemănător gazului metan - provine din canalizare, unde cel mai probabil au fost deversate substanţe ilegale.

image

Încă nu s-a stabilit dacă deversarea a fost făcut de o fabrică din vecinătate sau de unul dintre locatari.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite