TIMP LIBER: Weekend cu concerte şi voie bună în Piaţa Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Municipiului Timişoara a pregătit în acest sfârşit de săptămână manifestări culturale incluse în proiectul „Timişoara-Mica Vienă“.

Sâmbătă dimineaţa, între orele 11.00 - 13.00, în Piaţa Unirii se vor desfăşura acţiuni pentru copii. Luana Uncruţiu, artist păpuşar la Teatrul de Copii şi Tineret Merlin, îi va încânta pe cei mici cu spectacolul de teatru intitulat Bum-BuBuBum, Clawnul şi Tu.

De la ora 20.15 va cânta trupa Cover Band, care îi are în componeţă pe: Bebe Bicha (voce), Horea Crişovan (chitară, voce), Călin Cercel (chitară bas), Cristi Pup (clape, voce), Vali Potra (tobe). Trupa a fost înfiinţată în 2010, dar toţi membrii ei au colaborat în plan muzical şi în alte proiecte timp de zece ani, sub alte denumiri. Repertoriul este preponderent pop-rock, cuprinzând piese consacrate, iar experienţa membrilor, acumulată de-a lungul anilor, conferă interpretărilor un sound aparte.

De la ora 21.15 va urca pe scenă Jazz Blues Connection cu Gyarfas Istvan la chitară, Gyarfas Attila la baterie, Alexandru Bota-vioară şi Johny Bota-bass. Cunoscutul muzician Gyarfas Istvan, împreună cu trupa sa, Gyárfás István Trio, a participat la mai multe festivaluri de gen.

RECOMANDARI

Jazz de vară pe malul Begăi
Amatorii de jazz din Timişoara vor avea parte şi în acest final de săptămână de o seară relaxantă şi răcoroasă în compania unor muzicieni pregătiţi să le ofere un spectacol minunat. Un nou eveniment marca „Jazzalicious Prod”, al patrulea de acest gen, va avea loc sâmbătă, 21 august. Cei de le The Cover Band îi vor încânta pe fani cu ritmuri de jazz de la ora 21.00. Evenimentul se va desfăşura pe terasa Docks, pe malul Begăi şi cei care vor dori să participe îşi pot achiziţiona bilete chiar de la intrare.

Traseu de vis pe Cheile Nerei
Bănăţenii care vor să găsească liniştea şi peisaje de vis pot merge pe Cheile Nerei. Traseele turistice sunt accesibile tuturor categoriilor de vârstă, pornind de la familii cu copii de 3-4 ani, până la bătrâni de 70 de ani. Tinerii dornici de adrenalină au la dispoziţie trasee cu ATV-ul, tir cu arcul, tiroliană sau rafting pe Nera. Turiştii au ocazia să cumpere de pe Cheile Nerei şi păstrăv proaspăt pe care îl fac la grătar.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite