Activitate de faţadă pe şantierele din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasajul din Calea Şagului s-a populat cu muncitori, care se agitau pentru terminarea lucrării, numai după ce reprezentanţii primăriei au venit în vizită. Dacă până acum puteai să tragi cu puşca pe pasaj, la controlul de astăzi, şantierul era plin de constructori.

Ultimul termen pentru finalizarea pasajului din Calea Şagului este sfârşitul lunii noiembrie. Reprezentanţii Societăţii de Drumuri Municipale promit că lucrarea va fi terminată până la sfârşitul toamnei. Pasajul ar fi trebuit să fie gata în martie. Întârzierile sunt puse pe seama vremii care nu a permis lucrările. „S-a lucrat sub pod la structura de rezistenţă”, a motivat şeful Drumurilor din Timişoara, Culiţă Chiş, lipsa de până acum a muncitorilor de pe şantier.




Lucrări şi pe Brâncoveanu


Un şantier major s-a deschis recent şi pe strada Brâncoveanu. Aici se fac lucrări de apă şi canal. „Din punctul nostru de vedere suntem în grafic, dar aici se fac şi lucrări de termoficare şi gaz”, a spus şeful Aquatim Ilie Vlaicu. Alte lucrări mari sunt pe strada Călimăneşti, unde reprezentanţii primăriei promit că proiectul va fi terminat într-o lună şi jumătate. O lucrare importantă se va deschide şi pe Calea Torontalului. Strada va fi spartă peste aproximativ o lună.


image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite