GALERIE FOTO Timișorenii au cumpărat primul număr al publicației ”Adevărul Timișoara”: vezi ce informații își doresc să găsească în noul produs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel mai bine vândut ziar quality din România și-a așteptat cititorii la chioșcuri cu o surpriză. FOTO: SEBASTIAN TĂTARU
Cel mai bine vândut ziar quality din România și-a așteptat cititorii la chioșcuri cu o surpriză. FOTO: SEBASTIAN TĂTARU

Cei care au trecut în această dimineață pe la chișcurile de ziare din orașul de pe Bega au fost întâmpinați cu un produs proaspăt. “Adevărul Timișoara” are 11 pagini de informatie locala si poate fi găsit, sub formă de supliment, în ziarul “Adevărul”. De ce merită să-l cumpărați? Pentru că evenimentele de ieri sunt astăzi explicate, analizate, disecate. Aflați culisele știrilor, aveți povești impresionante,

Iată ce au avut de spus, atât în privința produsului cât și în legătură cu ce ar dori să citească în acesta, cumpărătorii ziarului ”Adevărul”:

1 ”Sunt mulțumit de ziar, cred că este cel mai complet de pe piață. Găsesc toate subiectele importante din zona de vest și din țară. În plus, este bine că apar și alte produse, tot ce este nou în presă este o realizare”, a spus Dalis Busnăi (46 de ani), din Timișoara.



2 ”Citesc Adevărul în fiecare zi. Cred că echipa reflectă evenimentele în mod corect, fără să fie părtinitoare sau să se distingă nuanțe politice. Ca și cerință, mi-aș dori să citesc mai multe despre domeniul imobiliar”, a precizat timișoreanul Ioan Davideni (61 de ani).



3 ”Este interesant din toate punctele de vedere, putem citi cam tot ce avem nevoie. Și soțul meu citește ziarul, în special paginile de sport. Mi-ar plăcea să citesc mai mult despre Parcul Copiilor, ce se mai întâmplă cu el, pentru că la mine în zonă părinții își aduc copiii din celălalt capăt de oraș să se joace”, a spus Eugenia Grun (73 de ani), din Timișoara.



4 ”Mi-aș dori să citesc mai mult despre evenimentele din lumea politică din toată zona de vest a țării”, a spus Nicolae Pele (54 de ani).



5 ”Citeam cu atenție pagina de vest, acum va fi cu atât mai interesant pentru că vor fi mai multe informații din această zonă. Evenimentele din Timișoara și din județ sunt cele mai importante pentru mine”, a spus timișoreanul Petru Simicin (56 de ani).



Adevărul este ziarul complet

6 ”Citim ziarul, dar ne plac în special cărțile care vin cu el. Ediția locală ar trebui să cuprindă mai multe informații despre cum se accesează și se cheltuiesc apoi fondurile europene, este o problemă la ordinea zilei”, au precizat Emilia (41 de ani) și Iacob Sabău (42 de ani), din Giulvăz.



7 ”Aș vrea să citesc mai multe despre evenimentele culturale care se întâmplă în Timișoara, este bine că acum avem mai multe pagini special pentru județul nostru. Aștept să văd și ce anume voi putea citi în noul săptămânal”, a spus Olivera Crudici (33 de ani), din Timișoara.



8 ”Citesc Adevărul în fiecare seară. Mă interesează în special evenimentele din orașul meu, iar în ediția națională citesc ce se mai întâmplă cu figurile politice românești. Știrile sunt întotdeauna la obiect, este un ziar care poate fi citit zilnic”, a precizat timișoreanca Adina Trăilă (32 de ani).



9 ”Cred că este un ziar bun, mi-ar plăcea să aflu totuși mai multe despre expoziții, concerte și în general ce se petrece nou în artă în Timișoara”, a spus Elena Gai (40 de ani).



10 ”Citesc în special noutățile sportive și pe cele legate de electronică. Personal, fiind microbist, cred că sportul ar trebui să ocupe un loc mai important”, a precizat Marius Bechereșcu (28 de ani), din Lugoj.


Dalis Busnai
Ioan Davideni
Eeugenia Grun
Nicolae Pele
Petru Simicin
image
image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite