Weekend de Dragobete, plin de DJ cunoscuți și petreceri pentru îndrăgostiți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muzica va fi asigurată de Dj KuKy
Muzica va fi asigurată de Dj KuKy

Cele mai multe evenimente din acest sfârșit de săptămână sunt dedicate celor care iubesc deja, vor să își găsească persoana iubită, sau doar țin atât de mult la tradiții încât petrec de Dragobete pentru că este o sărbătoare românească. Majoritatea invitaților din cluburi sunt DJ, însă au fost puse la cale și câteva concerte.

Astăzi, în Setup sunt așteptați DOC, Deliric1 și Vlad Dobrescu. Ei vor da „Lucrare de control”, nu înainte de a fi examinat și DJ K-Lu. Evenimentul începe la ora 22.00, iar intrarea costă 15 lei. Seria concertelor de Dragobete începe în Bunker, unde trupa JazzyBIT, adică Teodor Pop - clape, Mihai Moldoveanu - bas și Csongi-Zsolt Szabo - tobe, vor urca pe scenă. Biletul de intrare costă 10 lei.

În Happy Pub, „Dragobetele sărută fetele” din Complexul Studențesc, dar le și premiază. Va avea loc un concurs pentru maratoniștii săruturilor, cuplul care va rezista cel mai mult urmând să fie premiat. Muzica este în grija DJ-ilor Jonnessey & Aner, iar invitați sunt Sexy Go-Go Dancers. În Life Pub este seară de „Love karaoke” cu DJ Pierre, iar cuplurile sunt așteptate și la concertul Weekend Band în Velvet Music Lounge.

În Daos, întrebarea zilei este „Te faci de Dragobete?”, cu muzică pusă de DJ-ii Vali Florea și Piciu. Intrarea este 10 lei, cu shot-uri gratuite de elixir pentru stră-strănepoții și nepoatele Dochiei. Bătălia cluburilor se dă între No Name, unde este invitat binecunoscutul DJ Rhadoo, cu Ovijay și Vess în deschidere, și Zambara, unde este invitat binecunoscutul DJ Pagal, cu Snazu în deschidere.

Sâmbătă, DJ Sylvain Armand este invitatul din UK al clubului Fratelli, după ora 23.00. În Rock House cântă trupa Sanctuar, de la ora 21.00, iar biletul de intrare costă 10 lei. Fely, Horea și Florin sunt invitați să susțină un concert live de cover-uri în Caffe People, alături de invitatul cu acordeon Alin Stoianovici.

Duminică, în Daos Club urcă pe scenă trupele Slow Magic (dream pop, chillwave) și Selebrities (new wave, pop, voguish summertime goth), aflate într-un turneu european. Ambele formații provin din Statele Unite ale Americii. Concertele încep la ora 20.00 și intrarea costă 10 lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite