Weekend cu Vexxatu Vexx și Vița de vie la Timișoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muzica va fi asigurată de Dj KuKy
Muzica va fi asigurată de Dj KuKy

Numeroase concerte și petreceri sunt gata să înceapă în acest sfârșit de săptămână. O veste bună pentru amatorii de rock, care nu puteau ajunge ieri la concertul Vița de vie, este amânarea cântării pentru noaptea de vineri.

Astfel, astăzi îi puteți asculta pe Adi Despot și compania cu începere de la ora 22.30, în Scottish Pub. Concertul trebuia să aibă loc joi, dar din cauza ninsorilor care au îngreunat traficul rutier a fost reprogramat. Intrarea publicului la eveniment a rămas liberă.

Cel de-al doilea cap de afiș al săptămânii este rapperul Vexxatu Vexx (Norzeatic), prezent pe scena din Porto Arte alături de live band-ul Kidja și Tavi Scurtu. Concertul începe de la ora 22.00 și beneficiază de warm-up și afterparty cu Groovy DJ's. Intrarea este 10 lei. În Bierhaus vine cel mai bun chitarist din Serbia, Bane Glubakov (component al trupei Van Gogh) și trio-ul său urmând să cânte de la ora 21.00, cu intrare 10 lei.

La Club 30 concertează Fely, Horea & Florin, de la ora 22.00, cu invitatul lor special, Alin Stoianovici. În Daos e petrecere Lamaskier's B-day Bash, cu intrare liberă, în timp ce în Le Cinema sosește un invitat olandez, DJ Phonk D'or, de la ora 23.00. La Jazz Office este seară 4Groove, adică se ascultă fusion și nu funk cu Tavi Scurtu, Teo Pop, Anghel Mailat și Sași Vușcan. Nu în ultimul rând, la Cafe de Paris urcă pe scenă Traditional Cvartet, format din Mădălin Luca - nai, Florin Iova - chitară , Mircea Ardeleanu - țambal și Mircea Ardeleanu jr. - contrabas.

Sâmbătă, Blazzaj revine în peisaj cu un concert la clubul Arqa (strada Vasile Alexandri nr.7), unde se va asculta nu jazz, funk și fusion în stilul inconfundabil al uneia dintre cele mai îndrăgite trupe timișorene. În Daos Club vine trupa Gothic din Petroșani, pentru o seară cu muzică rock și afterparty. În Al-Kimia se ascultă electro, la petrecerea „Strobe Beats”, cu intrare liberă. Trio Jazztrotters sunt invitații serii la Jazz Office, mai exact Csaba Santa - bas, Dinu Simon - tobe și Toni Kuhn - clape, cu începere de la ora 21.30.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite