Ultimul protest la catedrală?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece persoane s-au strâns astăzi pe treptele Catedralei Mitropolitane din Timișoara pentru a-i susține pe mitropolitul Banatului, ÎPS Nicolae Corneanu, și pe Regele Mihai. Viorica Bălteanu, organizatoarea mitingurilor, a precizat că aceasta este ultima întâlnire de protest.

Chiar dacă prezența a fost foarte redusă, cu tot cu organizatoarea participând zece persoane, mitingul nu a fost lipsit de incidente. O femeie le-a reproșat protestatarilor că ocupă prea mult loc pe treptele lăcașului de cult și le-a sugerat să se mute, stârnind reproșurile acestora. Protestul a durat cinci minute.

"A fost al zecelea eveniment, am ținut să se împlinească cifra perfectă. Trebuia și să demonstrăm că la români orice minune nu ține numai trei zile", a declarat Viorica Bălteanu, organizatoarea mitingurilor de la catedrală. Potrivit acesteia, prezența a fost redusă și pentru că mulți participanți erau deja plecați în vacanță.

Viorica Bălteanu a mai precizat că are toată încrederea că drepturile administrative îi vor fi redate Înalpreasfințitului Nicolae Corneanu după întrunirea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, care urmează să aibă loc joi.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite