Studenții tunisieni și-au îmbiat colegii cu mâncăruri tradiționale în căminul de la Medicină GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenții tunisieni au gătit mâncare tradițională pentru colegi
Studenții tunisieni au gătit mâncare tradițională pentru colegi

Celebrul cus-cus, alături de alte preparate precum „tajine warka” sau „soueba fatma”, au fost vedetele întâlnirii studenților mediciniști care provin din Tunisia. Acțiunea a avut ca scop promovarea Asociației ligii tunisienilor din România.

„Prin această manifestare am vrut să le arătăm tunisienilor de aici și colegilor lor de alte naționalități obiceiurile culinare ale țării noastre. Vrem ca tradiția noastră să devină cunoscută pentru cei alături de care trăim. Bineînțeles, nu suntem noi bucătari profesioniști, dar rezultatul a fost unul foarte gustos”, a precizat Ouassim Drira, din partea asociației menționate.

Studenții tunisieni au gătit mâncare tradițională pentru colegi

Vezi aici o GALERIE FOTO de la eveniment!

Pe lângă felurile mai „serioase” de mâncare, din carne de miel, creveți, pui sau spanac, toate bine condimentate, cei prezenți la eveniment au dat iama și în numeroasele deserturi pregătite de studenții tunisieni. Cele mai apreciate dulciuri, servite într-un cămin al Facultății de Medicină din Timișoara, au fost tartele și tortul cu lămâie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite