Două tramvaie care străbat Timișoara își modifică traseul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de mâine, două dintre cele mai importante rute de tramvai ale orașului de pe Bega vor fi modificate din cauza lucrărilor efectuate la linii. Regia de transport pune la dispoziția călătorilor autobuze pentru porțiunea care nu va mai putea fi circulată.

Reprezentanții Regiei Autonome de Transport Timișoara (RATT) au precizat că, din cauza lucrărilor care se execută la linia din zona Gării de Est, traseul tramvaielor 1 și 2 va fi modificat începând de mâine. Astfel, vagoanele care circulă pe cele două linii se vor deplasa dinspre Piața Traian spre gara amintită, unde vor avea capăt de linie.

Pentru a-și continua traseul, călătorii vor trebui să se urce într-unul din cele două autobuze care urmează să circule pe traseul Gara de Est - UMT - Victor Babeș - Modern - Piața Traian - Piața Badea Cârțan. Autobuzele opresc în toate stațiile de tramvai de pe tronsonul care devine necirculabil. Abonamentele de pe liniile 1 și 2 rămân valabile, iar același tichet de călătorie va putea fi folosit atât în tramvai cât și după transbordare, în autobuz. Reprezentanții RATT nu au precizat cât vor dura lucrările de reparații la liniile din zona Gării de Est.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite