STOP VOT! Timișorenii și-au votat medicii cu care se mândresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focşanenii i-au votat pe cei mai pricepuţi medici
Focşanenii i-au votat pe cei mai pricepuţi medici

A doua etapă a campaniei „Doctorii cu care Timișoara se mândrește” s-a încheiat. După ce au făcut nominalizări pe site-ul timisoara.adevarul.ro , cititorii i-au votat, în număr mare, pe medicii preferați. Lista pe care se află cei cinci medici de top este finalizată, iar poveștile celor mai îndrăgiți doctori din orașul de pe Bega vor putea fi citite începând de luni, 6 noiembrie.

Campania propusă de Adevărul are ca scop promovarea profesioniștilor din domeniul medical, persoane care nu au depus Jurământul lui Hipocrate doar ca o simplă formalitate. Câștigători în această campanie s-au dovedit a fi medicii apreciați atât de pacienți, cât și de colegii lor și de presă.

Topul 5 a fost stabilit în urma nominalizărilor făcute de cititori, miile de voturi acordate ulterior de aceștia contând în proporție egală cu cele ale juriului de specialitate și ale redacției Adevărul Timișoara. Din juriu fac parte reputați reprezentanți ai medicinei timișorene: Gheorghe Nodiți - managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara; Lazăr Fulger - președintele Colegiului Medicilor din Timiș; Horia Vermeșan - directorul Direcției de Sănătate Publică Timiș; Anca-Petrara Croitoru - președinte al Asociației Împotriva Cancerului Timișoara.

De luni, 6 noiembrie, citiți în Adevărul Timișoara și pe pagina de internet timișoara.adevărul.ro poveștile celor mai îndrăgiți medici ai orașului de pe Bega.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite