Revelion cu multă muzică și focuri de artificii în Piața Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul pregătit pentru timișoreni în noaptea dintre ani este încărcat cu muzică, aceștia fiind așteptați să danseze și să cânte alături de artiști. Nelipsitele artificii vor condimenta miezul nopții care face trecerea în Anul Nou.

Cei care vor să înceapă cât mai devreme petrecerea pot sosi în piața centrală a orașului de pe Bega de la ora 20.00, când se va putea asculta muzică disco. O jumătate de oră mai târziu urcă pe scenă Cover Band, o trupă timișoreană care va interpreta piese cunoscute ale formațiilor îndrăgite în toată lumea. De la ora 21.00 începe concertul formației Hotel FM, care a reprezentat în acest an România la Eurovision.

Trupa sârbească The Bestbeat, „tribute band” care aduce un omagiu celebrilor John, Paul, George și Ringo - The Beatles, își începe recitalul de 60 de minute la ora 22.00. Timișorenii se vor apropia de punctul culminant al petrecerii de Revelion pe muzica lui Mircea Baniciu, iar după focurile de artificii de la miezul nopții va urca pe scenă Cargo, formație rock foarte îndrăgită în Banat.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite