Noii rezidenți își primesc posturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”
Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”

Mâine are loc repartiția pentru alegerea locurilor și centrelor de pregătire în rezidențiat a absolvenților Facultății de Medicină din Timișoara. Aceștia sau împuterniciții lor trebuie să fie prezenți în data, ora și locul fixate pentru alegerea centrului de pregătire, altfel pierd drepturile obținute prin concurs.

Repartiția are loc duminică, între orele 09.00 - 21.00, la sediul Facultății de Medicină II, pe splaiul Tudor Vladimirescu nr.14 A, una dintre clădirile unde a fost susținut concursul de rezidențiat. Locurile rămase disponibile la finalul zilei se vor distribui luni, în același centru.

Alegerea locurilor va începe cu domeniile farmacie și medicină dentară, pentru care au concurat mai puține persoane. Candidații se vor legitima cu un act de identitate valabil, iar împuterniciții delegați de rezidenții care nu vor fi prezenți la repartiție se vor prezenta cu propriul act de identitate și cu cel notarial de împuternicire. Procura notarială va fi reținută ca dovadă de comisia de repartiție.

În urma repartizării se înmânează o adeverință standard și se va semna pentru locul ales, într-un tabel care cuprinde poziția candidatului în clasificarea definitivă, numele acestuia, punctajul obținut, specialitatea și centrul universitar ales. Este foarte important ca noii rezidenți sau împuterniciții acestora să fie prezenți la repartiție, pentru că în caz contrar pierd toate drepturile pe care le-au obținut prin concurs.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite