Regaliștii nu renunță la mitingurile pe care le organizează lunea GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miting regalist în Piața Operei
Miting regalist în Piața Operei

La începutul fiecărei săptămâni, câteva persoane cu steaguri și embleme ale Casei Regale, dar și bannere cu mesaje precum „Monarhia salvează România”, se strâng în Piața Operei. Nu protestează zgomotos față de actuala putere, dar își împărtășesc argumentele oricărui trecător curios.

Sunt două tipuri de persoane care intră în vorbă cu ei, unii aruncând câte o replică fără să se oprească din mers, iar alții rămân preț de minute bune să discute despre monarhie. La cel mai recent miting regalist, în fața Operei Naționale Române s-au strâns exact 12 persoane.

Miting regalist în Piața Operei

Vezi aici o GALERIE FOTO de la întâlnirea monarhiștilor din Piața Operei

„Ne vom întâlni, în continuare, în fiecare luni. Noi nu venim neapărat să protestăm față de o persoană sau de un grup, susținem o schimbare în România. Schimbarea nu trebuie să fie de guvern sau președinte, ci una de sistem. Revenirea la monarhie ar însemna în primul rând o reînnodare cu tradițiile noastre istorice, iar în al doilea rând i-ar conferi României o legitimitate care îi lipsește în momentul de față”, a spus Flavius Boncea, unul dintre organizatorii mitingurilor monarhiste.

Potrivit acestuia, întâlnirile din Piața Operei nu vor înceta din cauza numărului scăzut de participanți. „Suntem puțini pentru că suntem la început. Sperăm să fim mult mai mulți la un moment dat. Oricum, dincolo de câți suntem aici în momentul de față, cred că sunt mulți cei care ne susțin fără să fie prezenți la mitinguri. Noi ne vom strânge oricum aici în fiecare luni”, a precizat Flavius Boncea, care este și purtător de cuvânt al Primăriei Timișoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite