Petrecerile și concertele alungă iarna în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bono și dublura sa italiană, Zeno Sala (dreapta). Foto: Facebook
Bono și dublura sa italiană, Zeno Sala (dreapta). Foto: Facebook

Numeroase evenimente au fost puse la cale, ca în fiecare final de săptămână, pentru a-i invita la distracție pe toți cei sătui de munții de zăpadă din Timișoara. Cluburile și barurile orașului de pe Bega promit că atmosfera va fi caldă la concertele cu diferiți artiști, și incendiară la petreceri.

Astăzi, scenele din Timișoara sunt dominate de concertele jazz. Iubitorii acestui gen muzical îl pot asculta la Cafe People în varianta etno, teme tradiționale românești fiind prelucrate în variante jazz de către Mădălin Luca - nai, Gabi Muzicaș - chitară, Mircea Ardeleanu Jr. - bas și țambal, Florin Iova - pian și Szekeres Ferencz - tobe. Evenimentul începe de la ora 22.00, iar intrarea este 10 lei. În Cucaracha Mexican Pub urcă pe scenă Teodor Pop - clape, Mihai Moldoveanu - bas și Csongi-Zsolt Szabo - tobe, mai exact JazzyBit Trio. De la ora 21.00, ei vor cânta funk, blues și latin jazz.

După aproape 20 de ani de la primul material discografic, căruia i-au mai urmat încă cinci, trupa Altar lansează un nou album în Timișoara, numit „Mantra”. Concertul, la care mai sunt invitate trupele Pandora și Chiroptera, începe la ora 21.00 în clubul Daos. Biletul costă 20 de lei, iar primii 100 de fani vor primi gratuit noul album Altar. În Jazz Office cântă, de la ora 20.30, Jazztrotters Quartet, adică Lucian Nagy - saxofon, Toni Kuhn - clape, Victor Miclăuș - bas și Dinu Simon - tobe.

La El Che se ține Carnival 2012 party, în timp ce în Fratelli este petrecere „And suddenly... it's morning” cu DJ Zoom. În Life Pub poți urca pe scenă alături de prieteni la karaoke, iar la Al-Kimia se dă o petrecere ca în vremurile bune, pe muzică Depeche Mode.

Sâmbătă, sosiile celor de la U2 cântă în Life Pub de la ora 21.00. Zen Garden este cel mai reușit tribute-band al irlandezilor, cu peste 1.200 de concerte susținute în toată lumea. Cei care vor să îi vadă pe Zeno Sala și compania plătesc 20 de lei, iar după concert pot rămâne să se distreze la Coyote Ugly Party. În clubul Play se ascultă house, RNB și hip-hop cu Francesco Delgado și Pureness Deep, de la ora 23.00.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite