Petrecerile și concertele îi dezgheață pe timișoreni în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muzica va fi asigurată de Dj KuKy
Muzica va fi asigurată de Dj KuKy

Chiar dacă iarna pare să-și fi intrat complet în drepturi, cluburile și barurile orașului de pe Bega o ignoră și îi așteaptă la fel ca în fiecare săptămână pe cei pregătiți de distracție. Petrecăreții au de ales între numeroase evenimente la care pot participa. Vezi aici oferta din weekend!

Astăzi, seara începe cu un concert simfonic dedicat melomanilor la Filarmonica „Banatul”. De la ora 19.00, lucrări de Beethoven, Mozart și Haydn vor fi interpretate de trio-ul Gabriel Popa - vioară, Alexandra Guțu - violoncel și Sorin Dogariu - pian. Iubitorii dansului pot vedea o demonstrație de tango argentinian și dansuri de societate la Institutul Francez, în limita locurilor disponibile. Cei care își aduc pantofi de dans confortabili şi se înarmează cu voie bună pot lua lecții de la profesioniști.

La Setup Venue se strâng amatorii muzicii electronice urbane Made in Romania, concertul live fiind susținut de trupa PNAL. În Club Daos este lansare de album hip-hop a trupei 22 - „J de la japcă”. Ambele evenimente încep la ora 22.00. Cu muzică bună sunteți așteptați și la Jazz Office, în compania celor patru muzicieni de la 4Groove, iar la Temnos este seară „Whiskey in the jar” - cu muzică rock de cea mai bună calitate.

Sâmbătă, incomparabila trupă Partizan concertează la Setup, iar în Daos este din nou lansare de album: Trooper - „Voodoo”. La Biblioteca Universitară "Eugen Todoran" continuă seria operelor preluate de la Royal Opera House, Covent Garden, Londra și prezentate în high definition, cu producția Tosca de Giacomo Puccini. Muzica simfonică răsună și în încăperile Palatului Baroc din Piața Unirii, Muzeul de Artă găzduind un concert de Vivaldi în interpretarea soliștilor Corina Murgu și Ovidiu Rusu.

Jazz Office oferă o seară liniștită în compania celor de la Trio Jazz Friends, iar la People Caffe este concert acustic - Călin Bârcean. În Caffe Mode se cântă live piese cover, iar după miezul nopții petrecerea continuă în Zambara alături de Audiofly (Anthony Middleton). Petrecăreții se pot dezgheța la Bunker, unde are loc „Winter Fever” party, cu atmosferă incendiară și promoții la băuturi cu vodcă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite