Weekend plin de petreceri la Timișoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecerile se pot prelungi doar cu acordul vecinilor
Petrecerile se pot prelungi doar cu acordul vecinilor

Amatorii de distracție se pot bucura de seri încărcate cu evenimente pentru toate gusturile. Timișorenii pot opta atât pentru petreceri incendiare, cât și pentru ieșiri mai liniștite, după gust. Vezi aici ce au pregătit cluburile și barurile din oraș!

Vineri, la Jazz Pub are loc un „concert ordinar” cu Ansamblul Folkloric Acoustica, Daniel Silvian Petre și Emil Kindlein promițând o seară cu muzică live „nepopulară” sub titulatura „Mai am un singur Doors”, de la ora 21.30, cu intrarea liberă.

În Setup Venue mixează cunoscutul B-Complex. Slovacul Matúš Lenický este „în domeniu” de la vârsta de 12 ani și și-a creat, de-a lungul timpului, un stil personal de muzică electronică. Evenimentul începe la ora 22.00 și intrarea costă 15 lei.

La People Cafe este concert Pragu' de Sus, în timp ce la Cafe de Paris sunt prezentări de modă, iar la Zambara petrecere cu DJ Chris Carrier. În Bugard's Pub se promite o petrecere cu muzică bună și videotecă, în timp ce la Life Pub se cântă, până în zorii zilei, la o petrecere cu karaoke.

Sâmbătă, muzica hip-hop ajunge în Setup Venue, reprezentată de trupa Phi Life Cypher, în deschidere cu Dragonu 47, dar și la Al-Kimia, unde este seară „Ghetto Soundz”. La Atelier DIY se cântă „muzică grea”, cu Talbot (Estonia) și timișorenii de la Nomega.

În Daos se lansează albumul „Aripi” al clujenilor de la Alternativ Quartet, alături de invitații Methadone Skies. La Scârț este „Seară de Dans Spătaru”, cu muzică de pe vinyl, în timp ce animatoarele încing atmosfera în Life Pub la Coyote Ugly Party.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite