Petreceri pentru toate gusturile în cluburile și barurile din Timișoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localurile timișorene s-au pregătit bine pentru acest sfârșit de săptămână. O multitudine de evenimente îi așteaptă în weekend pe toți amatorii de petreceri și concerte. Vezi aici tot ce se întâmplă în materie de viață de noapte!

Vineri

Clubul Retro îi invită pe timișoreni la Neurotics party, cu Alpha Bite, Future DK și Bibanu. În Al-Kimia este petrecere de muzică indie, britpop și new wave, animată de Mihu & Răzvan. La Daos pune doar muzică de calitate LeFonz, cel care se va îngriji de bunul mers al acestei a VIII-a ediții de ”Lo-Fly alternative party”, în timp ce la Temnos sunt așteptați, ca de obicei, amatorii de metale grele.

La Hotel 2000 este Beer&Grill Party, cu tombole și concursuri, în aer liber și cu intrarea gratuită, de la ora 18. Ziua de astăzi este bogată și în concerte, de la 21.30 fiind așteptat la Aethernativ cel mai cunoscut saxofonist român, Mihai Iordache. Alături de Uțu Pascu, Dan Mitrofan și Tavi Scurtu, acesta prezintă în Timișoara ”Proiectul Iordache”, intrarea publicului fiind liberă. În Jazz Office este concert cu Alina Giurgiu și Sași Vușcan, la The Factory Pub cântă muzică live Gore, Claudia, Loris și Luci, Persona concertează la River Deck, iar Phaser la Symphony Cafe, toate de la ora 22.

În Biergarten-ul celor de la No Name este karaoke în aer liber, de la ora 20. Sevastia's Book propune încă o seară de board games. Pe lângă provocările oferite de jocuri, există posibilitatea de a socializa și cunoaște oameni noi. Începând cu ora 20 se desfac tablele de Risk, Coloniștii din Catan, Dixit, Cyclades, Dominion, Carcassonne, Ticket to Ride, Alien Frontiers, Rummy și altele.

Sâmbătă

În Daos este concert cu trupele Nocturn și Kultika, de la ora 21, cu intrarea liberă. La River deck este invitat DJ-ul Julius Papp, iar la Factory Pub ultimul om rămas în picioare este recompensat, ca în fiecare sâmbătă, la ”The Last Man Standing Party”. În No Name pune muzică invitatul special DJ Radoo, petrecerea fiind dedicată celor mai în vogă hituri din Marea Britanie.

La Al-Kimia se ascultă muzică eclectică, cu Epocs. Sala Capitol îi așteaptă pe melomani la Festivalul și concursul internațional ”George Enescu”, de la ora 20. Concertul simfonic îl are ca dirijor pe maestrul Radu Popa, iar ca soliști pe Zoli Toth - percuție, Cosmin Bălean - duduk, și Doru Roman - percuție, iar biletul de intrare costă cinci lei.

Duminică

Festivalul ”George Enescu” intră în cea de-a doua seară, de la ora 19, cu un concert vocal-simfonic al Orchestrei Filarmonicii ”Banatul” din Timișoara și al Corului Filarmonicii din Arad. La The Factory Pub este petrecere de sfârșit de săptămână, cu ritmuri RnB, de muzică ocupându-se DJ AdeSte. Party-ul începe la ora 22.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite