Halloween în avanpremieră: weekend înfricoșător pentru timișorenii puși pe distracție

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distracția costumaților începe din această noapte în localurile din oraș
Distracția costumaților începe din această noapte în localurile din oraș

Barurile și cluburile din Timișoara deschid, anul acesta, puțin mai repede granița dintre lumea noastră și cea de dincolo. Pentru petrecăreții care nu vor sau nu pot să aștepte până luni noaptea pentru a se distra de Halloween, opțiunile de weekend sunt numeroase. Vezi aici unde au loc party-urile înfricoșătoare de Halloween!

Ființele supranaturale încep să invadeze orașul de pe Bega chiar din această noapte. Monștrii se vor ocupa însă cu activități mai amuzante decât de obicei, spre exemplu participând la „Halloween karaoke”, petrecerea propusă de Life Pub, cu intrare liberă și shot-uri gratuite pentru cântăreți. În Setup Venue se proiectează filmul „The Call of Cthulhu” (SUA, 2005), în care pianistul din filmele mute va fi înlocuit de un live rescore special semnat de Makunouchi Bento si Lemmy Caution, urmat, bineînțeles de „un party monstru”. Petreceri de Halloween mai găsiți în această seară și la Club Daos, El Che și Scottish Pub.

Sâmbătă, în Cuib D'Arte groaza se instaurează de la ora 20.00, când se lansează evenimentul „Bloody PopCorn”, o prezentare a evoluției filmelor cu zombies, urmată de proiecția filmului Dead Snow, în care personajele principale vor fi nimeni alții decât zombies naziști. De la ora 22.00 petrecerea va continua cu fundalul sonor asigurat de Mr. Horror, iar în meniul special sunt pregătite băuturi precum Bloody Mary, Screwdriver (in your eye), Buba Libre și Sangria.

În Scârț Loc Lejer este „Ziua Morților Deschise”, iar la comemorare nu va fi primit nimeni fără cel puțin un cățel de usturoi în buzunar. La Al Kimia se va asculta „Zombifying music”, în timp ce la DAF Club Giroc petrecerea de Halloween deraiază spre un eveniment fierbinte, o prezentare de lenjerie intimă. La Oxford este „Spook-tacular Halloween Party”, iar la El Che - Saturday on the rocks Halloween. Nici măcar bikerii nu scapă de petrecerile înfricoșătoare, fiind invitați la party-ul tematic din Clubhouse Road Patrol.

Mulți petrecăreți și-au închiriat deja costume de la firmele specializate din oraș. Oferta acestora este diversificată, iar adresele de unde pot fi ridicate costumele și numerele de telefon ale centrelor de închirieri se găsesc rapid la o simplă căutare pe internet. „Timișorenii s-au pregătit deja de eveniment, s-au închiriat costume atât pentru copii cât și pentru adulți. Cele mai căutate sunt, cam ca în fiecare an, cele de diavol, vrăjitoare, Contele Dracula, scheleți și așa mai departe. Închirierea unui costum costă între 25 și 50 de lei, în funcție de prețul de achiziție”, a spus Oana Gancea, reprezentant al unei firme de închirieri.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite