EXCLUSIV Mall pe Internet pentru preoţi cu portofole pline: veşmintele cusute cu aur, cu mătăsuri din Grecia, costă şi 4.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mănăstire din județul Timiș găzduiește o afacere cel puțin interesantă dedicată slujitorilor Domnului. Prin intermediul unei pagini de internet sunt comercializate veșminte preoțești, lucrate de câteva măicuțe, iar valoarea unui astfel de produs ajunge chiar și la câteva mii de lei.

Un mall electronic pus la punct de slujitori ai Bisericii Ortodoxe funcționează în spiritul profitului netaxat într-un colț izolat al județului Timiș. Prin intermediul magazinului virtual sunt comercializate veșminte pentru preoți, unele dintre obiectele de îmbrăcăminte fiind caracterizate drept produse de lux. De producție se ocupă măicuțele viețuitoare ale unei mănăstiri amplasate lângă Lacul Surduc.

image

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la Orthodox Mall

Materialele folosite, în general mătase cusută cu fir de aur, sunt importate din Grecia și Germania. Pentru preoții cu dare de mână sunt disponibile veșminte de până la 4.000 de lei. Potrivit reprezentanților ortodoxiei din vestul țării, banii din încasările obținute cu ajutorul site-ului sunt folosiți exclusiv la dezvoltarea așezământului monahal. Mănăstirea este, într-adevăr, în plină expansiune, un corp impresionant de chilii aflându-se în prezent în construcție. 

Îmbrăcămintea pentru preoți este comandată inclusiv din străinătate, plata făcându-se pe internet. "Este un atelier făcut după banii omului. Dacă omul vrea să comande un veșmânt super, să dea pe spate pe toată lumea, comandă. Îl vrea pe ăsta la 950, îl ia", a spus maica Maria Rasofora, una dintre viețuitoarele de la Mănăstirea Fârdea.

image

Click pe imagini pentru GALERIE FOTO

Citește mai multe despre afacerea Orthodox Mall în săptămânalul ADS Timișoara.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite