O milionară din Timişoara poate ajunge în instanţă pentru o mie de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Cherecheş susţine că reparaţiile s-au făcut în bătaie de joc
Ştefan Cherecheş susţine că reparaţiile s-au făcut în bătaie de joc

Ştefan Cherecheş este pregătit să dea în judecată o cunoscută femeie de afaceri. Timişoreanul acuză că nu i se plătesc daune de aproximativ 1.000 de lei, cauzate de căderea zăpezii de pe acoperişul unei pensiuni pe proprietatea sa, şi se va adresa instanţei pentru reparaţii.

În sprijinul declaraţiilor sale stă şi o constatare emisă de Secţia 3 Poliţie, în care se menţionează că şi proprietara pensiunii, Rodica Vlad, patroana lanţului de farmacii care îi poartă numele şi a unor pensiuni, a recunoscut distrugerea. „Cei cărora le-am închiriat spaţiul mi-au spus că a căzut zăpada pe şopron şi a distrus acoperişul - a fost aproape să cadă pe un angajat, s-a oprit într-un microbuz. S-au făcut lucrări de reparaţii, dar în bătaie de joc. În mai am observat că apa curgea prin acoperiş. Am cerut să se facă lucrarea cum trebuie dar mi s-a răspuns că nu se mai repară nimic", a declarat timişoreanul.

image

Foto: Ştefan Cherecheş a închiriat spaţiul unui atelier auto

Proprietatea lui este în imediata vecinătate a Pensiunii Vlad de pe Bv. Liviu Rebreanu. Ştefan Cherecheş spune că va merge în instanţă pentru aspectul menţionat, dar şi pentru alte nereguli pe care le-ar avea pensiunea. „Ar fi fost un fleac, trebuiau schimbate vreo 40 de ţigle, dar mi-a spus că am călcat-o pe bombeu (Rodica Vlad - n.r.). Oricum, sunt hotărât să merg în instanţă, pentru că la iarnă se poate întâmpla din nou. Se va cere o expertiză şi voi arăta nu doar că streaşina pensiunii depăşeşte linia de proprietate şi are căderea în curtea mea, dar şi că imobilul are 12 ferestre care dau la mine în curte deşi nu e voie, iar din câte ştiu şi fundaţia a depăşit linia proprietăţii", a precizat timişoreanul.

„Vrea să-mi forţeze mâna"

Rodica Vlad a declarat că este pregătită să meargă în instanţă. Potrivit acesteia, nu va mai plăti lucrările de reparaţii deoarece şopronul respectiv nu are autorizaţie. În plus, femeia de afaceri spune că o expertiză va arăta şi alte nereguli din curtea vecinului. „Vrea să-mi forţeze mâna, deoarece doreşte să vândă şi crede că am să cumpăr eu. Cât despre ferestre, am dus la poliţie schiţa şi planurile, alta era legea în anul 1995, când am construit. De ce nu s-au sesizat în atâţia ani? Pentru că acum îmi trimite mesaje pe telefon că vrea să vândă şi nu cumpără nimeni", a spus Rodica Vlad.

Rodica Vlad

Foto: Rodica Vlad este patroana lanţului de farmacii care îi poartă numele

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite