Paranghelie țigănească de lux: baștanii din Timișoara s-au întrecut în a-și arăta mașinile și vestimentațiile de firmă GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nuntă în familiile "nașului" mafiei imobiliare din orașul de pe Bega, Ionelaș Cârpaci și a unui alt țigan bogat, Baron. Vilele de lux ale celor două personaje au fost luate cu asalt de invitați pestriți, îmbrăcați în costume și rochii strălucitoare ale unor designeri cunoscuți, cu prețuri de mii de euro fiecare. Autoturismele Lamborghini, Mercedes, BMW, Ferrari și altele au luat ochii trecătorilor.

Paranghelia a început la casa de pe Strada Brașov a familiei Ionelaș, unde bolizii au fost parcați pe unde s-a nimerit. Un mercedes decapotabil staționa pe un scuar amenajat pentru pietoni. Câțiva vecini ai familiei de țigani au declarat că un polițist local a lipit în geam o amendă pentru staționare interzisă, însă aceasta a fost ruptă în câteva minute de un puradel ieșit din curtea vilei impunătoare unde s-a dat startul petrecerii.

image

Vezi aici o GALERIE FOTO cu nunta țigănească

Un Mercedes cu număr de Germania a întors pe linia continuă de pe Splaiul Tudor Vladimirescu, cu nonșalanță, pentru a parca alături de ceilalți bolizi a călor valoare însumată este de câteva sute de mii de euro. După-amiază, autoturismele au făcut paradă prin oraș până la vila lui Baron, din spatele Inspectoratului Județean de Poliție Timiș. Manelele cântate de Sorina Guță se auzeau la câțiva kilometri distanță. Mirii - Marco, în vârstă de 19 ani, și Casandra, de 15 ani, vor petrece seara la Centrul Regional de Afaceri, închiriat pentru nuntă.

La evenimentul țigănesc sunt așteptați maneliștii Florin Salam, Nicolae Guță și Dan Bursuc, într-un show prezentat de Romică Țociu și Cornel Palade, spun cei care se ocupă de catering. În meniu sunt gustări reci și calde, sarmale, fripturi, fructe și șampanie, vedetele culinare ale serii fiind 13 purcei la proțap.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite