Umor francez pentru timișoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei filme reprezentative pentru comedia franceză vor fi proiectate în aer liber, în tot atâtea locuri diferite din orașul de pe Bega. Timișorenii sunt așteptați la întâlnirea cu actori care au încântat generații întregi.

"Festivalul filmului de umor" debutează miercuri cu o producție în regia lui Francis Veber, cu Pierre Richard și Gerard Depardieu. "La Chevre" (Capra - 1981), este povestea unui detectiv (Depardieu) angajat să o găsească pe fiica unui bogat om de afaceri, care dispăruse în urma unei excursii în Mexic.

Pentru că aceasta era cunoscută drept o persoană foarte ghinionistă, pe urmele ei este trimis un bărbat la fel de "norocos". Filmul a fost preluat și la Hollywood, cu Martin Short și Danny Glover în rolurile principale. "La Chevre" va fi proiectat miercuri, de la ora 21,30, în grădina de vară a cinematografului Capitol. În următoarele două săptămâni ale festivalului sunt chemați la întâlnirea cu publicul timișorean Louis de Funes, Bourvil, Christian Clavier și Thierry Lhermitte, proiecțiile urmând să aibă loc în piețele Traian și Unirii.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite