Mii de litri de vin încep să curgă de astăzi lângă Stadionul „Dan Păltinișanu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astăzi începe sărbătoarea vinului în orașul de pe Bega. Foto: Arhiva Adevărul
Astăzi începe sărbătoarea vinului în orașul de pe Bega. Foto: Arhiva Adevărul

Toamna este sezonul vinului și, la fel ca în anii trecuți, licoarea nu putea să nu fie sărbătorită și de timișoreni. Celebrarea începe astăzi, când amatorii de distracție sunt așteptați în parcarea stadionului. Vezi aici programul complet al Festivalului Vinului 2011!

Ziua de vineri este dedicată în întregime muzicii populare. Lângă butoaiele cu vin și grătarele pe care vor sfârâi nenumărate produse tradiționale românești, vor cânta, începând cu ora 17, Bianka Mititelu, Mimi Birţun Popescu, Lavinia Buru, Alina Trăstău, Adrian Stanca, Dumitru Stoicănescu, Dumitru Teleagă, Cornel Brici, Ianăş Roma,Cosmin Popa,Andreea Voica, Luminiţa Jucu, Alexandra Iacob, Otilia Duma și Camelia Miuţescu alături de Ansamblul Timișul.

Sâmbătă, pe scenă urcă de la aceeași oră formațiile localităților timișene din Sânmartinu Sârbesc și Recaș. De la ora 18 cântă Ansamblul „Timișul" și Felicia Stoian, Marian Coman, Doriana Talpeş, Maria Garaş, Zorica Savu, Carmen Biruescu, Ancuţa Fleşiariu și Stana Stepănescu.

Trupele Reflex, maeștrii jazz-ului timișorean Bega Blues Band și Mircea Bunea Trio vor încheia seara. Duminică, de la ora 17 va fi pe scenă fanfara Timișoara Big Band, urmată o oră mai târziu de o nouă repriză cu folclor bănățean, cu Vasile Conea, Camelia Florea, Petrică Miulescu Irimică, Alex Ţundrea, Stana Izbaşa și Carmen Popovici Dumbravă.

În finalul Festivalului Vinului 2011 vor avea loc, de la ora 20.30, concerte cu Adi Bărar Band, Mircea Baniciu și Vlady Cnejevici.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite