FOTO Descinderi la traficanți de droguri în Timiș, Arad și Caraș-Severin. Rețeaua distribuia canabis și ecstasy aduse din Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre suspecţii reţinuţi de DIICOT
Unul dintre suspecţii reţinuţi de DIICOT

La această oră, au loc 16 percheziții în locații din Timiș, Arad și Caraș-Severin, potrivit Realitatea TV. Acțiunea este coordonată de ofițerii DIICOT și sunt vizați membrii unei rețele de trafic de droguri care își distribuiau marfa prin cluburi, iar, din primele informații, și căminele de la Medicină din Timișoara erau ținta distribuitorilor.

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

Unul dintre suspecţii reţinuţi de DIICOT

ORA 9.14 Membrii reţelei din Timişoara aduceau canabis din Cehia, iar pastilele de ecstasy proveneau din Olanda. Drogurile ajungeau pe piaţă cu ajutorul intermediarilor. Potrivit pressalert.ro, un gram de canabis ajungea la 12 euro gramul, iar o pastilă costa 25 de euro. Potrivit primelor informaţii, traficanţii se lăfăiau în lux, având şi 15 clienţi pe zi. În casa unuia dintre suspecţi au fost găsite 400 de grame de canabis. Suspecţii vor fi duşi la audieri la DIICOT Timişoara.

Potrivit primelor informații, drogurile, canabis și ecstasy, erau aduse din Olanda. Membrii rețelei aduceau pastilele în cluburi și chiar în campusul universitar.

Vom reveni cu amănunte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite