Copiii învață franceza în joacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atelierele ludice au loc la Institutul Francez. Foto: IFT
Atelierele ludice au loc la Institutul Francez. Foto: IFT

Institutul Francez din Timișoara propune o metodă inedită pentru învățarea unei limbi străine. Micuții pot participa la ateliere ludice, unde utilul se îmbină cu joaca pentru un rezultat benefic.

Copiii iau primul contact cu limba franceză prin metode ludice de învățare, la cursurile ținute de un animator de origine francofonă. Acesta foloseşte pictura, mima, teatrul şi jocurile interactive în timpul orelor de curs. Atelierele se desfăşoară în „Ludoteca” Institutului Francez, un spaţiu ideal de lectură şi joacă pentru cei mai mici dintre cititori.

Cursurile au loc în fiecare sâmbătă, de la ora 10.30 la 11.30 pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani, iar pentru cei între 8 şi 14 ani de la 11.45 la 12.45. Participarea la ateliere se face pe baza abonamentului Cardul Confluenţa Culturilor, valabil 12 luni. Acesta costă 15 euro iar pe lângă cursurile menționate oferă reduceri importante pentru biletele la filarmonică (50 la sută), teatre, muzeul de artă, librării, cursuri de dans, înot și fitness.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite