Raku și Cedry2k, în concert pentru familii nevoiașe din Timiș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un club timișorean a anunțat că la sfârșitul săptămânii viitoare va găzdui un eveniment deosebit, organizat în colaborare cu studenți de la Universitatea de Vest. Concertul este ieșit din comun deoarece evenimentele caritabile cu muzică hip-hop pot fi considerate o raritate.

Nume grele pe scena românească „de specialitate”, Raku și Cedry2k au fost anunțați în lineup-ul pregătit pentru vineri, 13 ianuarie. Organizatorii evenimentului sunt Boombox Terrorists și secția de Publicitate a Universității de Vest din Timișoara.

„Din cauza vremurilor pe care le trăim și situației în care ne-au adus cei ce ne conduc țara, ne-am gandit că singura modalitate prin care se poate schimba ceva e să punem singuri mâna și să facem. Astfel, banii obținuți în urma acestui eveniment vor fi donați unor familii sărace din Timișoara și împrejurimi, cu speranța că le vom mai ușura puțin situația și cu rugămintea ca și alții să ne urmeze exemplul", au precizat organizatorii în invitația on-line la concert.

Eveniemntul va avea loc în clubul Setup, cu începere de la ora 22.00, iar intrarea costă 10 lei. Alături de cei deja menționați, pe scenă vor mai urca DJ Limun, Valentin Sec, Dex & DJ Phla.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite