CAMPANIA ADS Doctori cu care Timișoara se mândrește: Cititorii îi nominalizează pe medicii de top care le reprezintă orașul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa care a realizat a 14-a prelevare de organe din 2011 munceşte voluntar
Echipa care a realizat a 14-a prelevare de organe din 2011 munceşte voluntar

La numai o zi de la startul campaniei în urma căreia se va stabili topul medicilor orașului de pe Bega, zeci de nume ale profesioniștilor dedicați sănătății timișorenilor au fost oferite de cititorii ADS Timișoara.

Lista cu nominalizări rămâne deschisă încă două săptămâni, timp în care propunerile dumneavoastră vor fi contorizate. După închiderea listei, va fi demarat procesul de votare.

Pe forum au fost deja enumerați zeci de medici, considerați a fi adevărați profesioniști de către pacienții sau rudele persoanelor ajutate de aceștia. Alți comentatori au ales să atragă încă o dată atenția asupra problemelor sistemului de sănătate. "Mama mea a fost diagnosticată cu dublă embolie pulmonară. Datorită domnului dr. Claudiu Popa ea trăiește... S-a purtat cu noi ireproșabil. De câte ori l-am sunat ne-a ajutat cu cea mai mare plăcere și fără bani", a spus Diana pe timisoara.adevarul.ro.


" Toți medicii din Spitalul Militar sunt super-profesioniști, dar sunt și cei mai "săraci" din punct de vedere al dotărilor. E jale mare ce lipsuri duc și e incredibil ce teste simple dar utile fac pentru pacienți", a comentat și cititorul care s-a autodenumit "Fost pacient".

Află AICI mai multe detalii despre campania ADS și fă o propunere pentru topul medicilor timișoreni!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite