GALERIE FOTO Primul ministru Emil Boc, huiduit de protestatari la Timișoara. Patru tineri au fost amendaţi cu 1.000 de lei de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protest la Timișoara în timpul vizitei oficiale a prim-ministrului Boc
Protest la Timișoara în timpul vizitei oficiale a prim-ministrului Boc

Lideri ai partidului aflat la putere au fost huiduiți de protestatari în timpul vizitei de astăzi din orașul de pe Bega. Oamenii strânși în fața Sălii Olimpia sunt sindicaliști.

UPDATE: Cei patru tineri ridicați de polițiști au primit amenzi de câte 1.000 de lei fiecare pentru tulburarea ordinii publice. Primarul din Recaș, Marinel Pașca, s-a plâns în timpul întâlnirii liderilor partidului aflat la guvernare, care se desfășoară în prezent la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, că a fost agresat de protestatari. Potrivit edilului orășelului timișean, una dintre persoanele aflate în rândul sindicaliștilor l-ar fi lovit în cap cu un ziar.

”Jos Băsescu și a lui clică!”, ”Rușine, Boc!”, au fost doar o parte dintre scandările oamenilor adunați în apropierea sălii unde are loc o întâlnire a liderilor partidului de guvernământ. Printre protestatari se află și cadre didactice. Sindicaliștii strânși în fața Sălii Olimpia nu au avut autorizație pentru acest miting, astfel încât au avut probleme cu forțele de ordine. Numărul protestatarilor este de ordinul sutelor.

Protest la Timișoara în timpul vizitei oficiale a prim-ministrului Boc

Vezi o GALERIE FOTO cu protestele din timpul vizitei primului ministru

Liderul filialei timișene a sindicatului din învățământ ”Spiru Haret”, Virgil Popescu, a declarat că acțiunea a fost organizată pentru ca liderii de partid să ”aibă o primire așa cum merită” la Timișoara. Potrivit acestuia, câteva persoane au fost ridicate de polițiști pentru că ”au îndrăznit să se alăture protestului”. La protest sunt prezenți și angajați din sistemul de sănătate, membri ai sindicatului ”Sanitas”.

Rămâneți pe timisoara.adevarul.ro pentru amănunte și imagini de la protest!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite