Festivalul Bega Bulevard începe vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursa răţuştelor
Cursa răţuştelor

Bega Bulevard a ajuns deja la a cincea ediţie şi are loc în acest sfârşit de săptămână, între 7-9 septembrie. Organizat anual, festivalul este dedicat Canalului Bega şi porneşte de la ideea exploatării potenţialului său estetic, începând cu acţiunile de reabilitare a malurilor. 

Totalitatea activităţilor din cadrul festivalului vor avea loc de-a lungul Begăi şi vor fi dedicate timişorenilor de toate vârstele. Copii şi adulţi vor putea participa la concursuri, concerte şi diferite demonstraţii pe durata celor trei zile.
Ca în fiecare an, atracţia principală a festivalului va fi cursa de răţuşte de pe Bega, organizată de Clubul Rotaract Timişoara împreună cu cluburile Interact şi Rotary Timişoara, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timişoara. Timişorenii pot achiziţiona bilete corespunzătoare unor răţuşte de plastic, care se vor întrece pe o distanţă de 400 de metri de-a lungul canalului, între podurile Traian şi Tinereţii. Norocoşii posesori ai primelor 20 răţuşte câştigătoare vor intra în posesia premiilor oferite de sponsori. Cursa va avea loc duminică, la orele 17, iar banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi folosiţi pentru construcţia Secţiei de Chirurgie Pediatrică a Spitalului de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara.
Pentru cei interesaţi să intre în posesia unei răţuşte pentru concurs, au fost amenajate puncte de vânzare a biletelor în Piaţa Unirii şi pe strada Alba Iulia.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite