Misterul bărbatului cu picior de elefant: medicii încă nu au aflat de ce boală bizară suferă tânărul GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul are o boală rară. Foto: Sebastian Tătaru
Tânărul are o boală rară. Foto: Sebastian Tătaru

Medicii de la Clinica I de Ortopedie a Spitalului Județean din Timișoara îl tratează pe bărbat pentru a mai reduce din dimensiunea piciorului umflat, în timp ce investigațiile continuă. Boala rămâne parțial enigmatică pentru specialiști.

Afecțiunea arădeanului Dumitru Sârb încă le mai creează semne de întrebare specialiștilor timișoreni care nu au văzut, în întreaga lor activitate, un asemenea caz. Potrivit prof. Horia Vermeșan, șeful clinicii amintite, investigațiile sunt încă în deplină desfășurare . "Ne apropiem de momentul când va trebui să îl operăm. Momentan însă mai avem nevoie de câteva investigații. Pacientul este și sub tratament medicamentos, iar piciorul s-a mai dezumflat", a precizat chirurgul.

Bărbatul cu picior de elefant

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO cu bărbatul cu picior de elefant. ATENȚIE! Imagini șocante!

Operația dificilă va fi efectuată de o echipă pluridisciplinară. Vor participa chirurgi ortopezi, plasticieni și specialiști în chirurgia vasculară. Medicii au precizat că scopul operației nu este de a-i reface perfect piciorul arădeanului, ci de a-i reda utilitatea, astfel încât tânărul de 25 de ani să poată merge, purta pantaloni și pantofi.

De ce a ajuns tânărul cu picior de elefant atât de târziu la spital

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite