Anonimii timișoreni care fac gesturi frumoase îndeamnă să le fie repetat exemplul GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un act aleatoriu de bunătate, în engleză denumit „random act of kindness", poate însemna absolut orice gest care aduce un zâmbet sau un moment de fericire unei persoane de obicei necunoscute. Un astfel de curent, care în lume face valuri de mai mulți ani, a ajuns și la Timișoara prin intermediul mai multor oameni grupați în Asociația „Look Inside".

Numeroase gesturi frumoase au fost făcute de membrii asociației, dar și de alte persoane care au văzut imagini afișate pe rețelele sociale și au hotărât că inițiativa este una demnă de urmat. „Eu am văzut o poză de pe pagina asociației și mi-a plăcut foarte mult ideea. Am zis să dau și eu mai departe ceva, mi se pare un gest foarte frumos, care nu te costă aproape nimic, dar bucură o persoană", a spus Cristina Arba, 29 de ani, din Timișoara.

image

Vezi aici o GALERIE FOTO cu gesturile făcute de timișoreni!

Tânăra a acționat exact după definiția unui act aleatoriu de bunătate. A lăsat, pe o cutie poștală din oraș, o ciocolată, lipind pe ambalajul acesteia un mesaj: „Pentru oricine are nevoie să se îndulcească. Semnat, un om". După 10 minute a trecut înapoi pe lângă locul unde a lăsat micul cadou. Ciocolata nu mai era acolo.

Imaginile cu darurile lăsate de anonimii timișoreni sunt numeroase. Unii au dăruit dulciuri, alții haine, fructe și chiar plante decorative, lăsate în piețe, în tramvai sau pur și simplu la colț de stradă. Mulți dintre ei au scris, ca post scriptum la bilețelul ce explică prezența micilor cadouri, un îndemn pentru persoanele care le văd sau primesc, să dea la rândul lor ceva mai departe.

Cei ce doresc să facă frumoase gesturi anonime, dar nu au idei, le pot găsi pe internet, unde există inclusiv o fundație cu acest scop. „The random acts of kindness foundation" organizează în fiecare an și o săptămână dedicată darurilor către necunoscuți, anul acesta în perioada 13-19 februarie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite