Peste 1.500 de persoane s-au aliat online împotriva concertului Inna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inna
Inna

Pagina de Facebook dedicată unui protest anti-concert Inna la Timișoara are succes. Chiar dacă numărul persoanelor care s-au alăturat acestei cauze este mic în comparație cu totalul populației orașului de pe Bega, manifestarea „opoziției” face subiectul tot mai multor discuții.

Unii timișorenii participanți la protestul online sunt deranjați atât de faptul că Inna nu este compatibilă cu „spiritul orașului”, dar și de alte motive precum calitatea muzicii artistei sau faptul că face playback. O altă cauză principală pentru care a fost creată pagina „Timișoara spune NU concertului Inna” este suma exorbitantă ce va fi plătită de către primărie pentru a o urca pe scenă pe tânăra din Mangalia, care ar fi putut să fie „alocată altor activități cu adevărat importante în administrația publică”.

Din bugetul total alocat Zilei Timișoarei, de 150.000 de lei, aproape jumătate va reprezenta onorariul cântăreței. Conform paginii sale oficiale de internet, Inna a debutat în anul 2008, cu piesa „Hot”. De atunci aceasta a mai înregistrat încă nouă single-uri.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite