A furat cu prietenii de la propriul său ginere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce i-a fost „luată” fata, un bărbat s-a hotărât să-și însușească și el ceva în schimb. Timișeanul a fost prins în timp ce căra, împreună cu alte două persoane, mai multe grinzi de lemn dintr-o casă aflată în construcție într-o localitate din imediata apropiere a orașului de pe Bega. Imobilul unde cei trei dăduseră spargerea aparține ginerelui unuia dintre ei.

„Munca” celor trei bărbați a fost sesizată poliției rurale din Moșnița Veche de către o persoană care i-a observat în timp ce cărau lemnele într-o căruță. Ajunși la fața locului, pe drumul comunal Moșnița Veche - Bucovăț, polițiștii au constatat că sesizarea este reală, grinzile fiind deja încărcate într-un atelaj tras de cai.

Cei trei bărbați, toți din localitatea menționată, au recunoscut că au furat lemnele din casa ginerelui unuia dintre ei. Proprietarul casei este plecat la muncă în Spania tocmai pentru a-și construi locuința prădată. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, pe numele socrului și a celorlalți doi moșnițeni au fost întocmite dosare penale pentru furt calificat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite