Un bărbat cu picior de elefant a uimit medicii din Timișoara GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul are o boală rară. Foto: Sebastian Tătaru
Tânărul are o boală rară. Foto: Sebastian Tătaru

Ortopezii de la Clinica I de specialitate a Spitalului Județean investighează un caz incredibil. Ei nu au mai întâlnit până acum o asemenea afecțiune.

Un arădean s-a prezentat la spital cu o boală care i-a lăsat perplecși până și pe specialiștii cu multă experiență. Piciorul său drept seamănă cu cel al unui elefant, fiindu-i foarte greu să se deplaseze. Dumitru Sârb (25 de ani) nu se poate încălța, nu găsește pantaloni pe măsură și nu a putut lucra niciodată.

"Așa m-am născut. Am copilărit la sat, iar copiii au fost destul de înțelegători, nu și-au bătut joc de mine. Mă mai jucam cu ei, însă nu am putut niciodată, de exemplu, să merg la scăldat deși aș fi vrut. De la 14 ani piciorul a început să se umfle tot mai mult, iar acum am venit la spital", a declarat bărbatul. Medicii nu știu încă dacă afecțiunea este elefantiazis, pentru că aceasta este provocată de un virus.


Bărbatul cu picior de elefant

Click aici pentru GALERIE FOTO. Atenție, imagini șocante!

"Există o gamă întreagă de afecțiuni unde s-ar putea încadra, există posibilitatea să fie genetică. Medicii cu care ne-am consultat până acum nu au mai văzut un asemenea caz", a spus dr. Dinu Vermeșan, unul dintre specialiștii care îl tratează pe bărbat.

Citește mâine în Adevărul de Vest povestea bărbatului cu picior de elefant.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite