O felie de diversitate indiană la Timișoara GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festival indian la Timișoara
Festival indian la Timișoara

Spectacolul multicolor al culturii indiene poate fi admirat, în aceste zile, de timișoreni. La Casa Tineretului a început festivalul "Namaste India", care își propune să prezinte vizitatorilor fragmente dintr-o țară cel puțin fascinantă și foarte diferită de a noastră.

De astăzi și până duminică, organizatorii încearcă să ofere perspective diferite ale bogăției culturale indiene, reprezentate atât de artă (muzică, literatură, dans, film, fotografie), de spiritualitate, dar și artizanat sau gastronomie. Dacă sunteți adept al cumpărăturilor, comercianții vă vor primi cu brațele deschise și pregătiți cu o gamă largă de îmbrăcăminte și podoabe tradiționale.

Vedeți o GALERIE FOTO de la ”Namaste India”

Atenție însă, unele produse, precum hainele "saree" sau "salwar kameez" pot ajunge până la câteva sute de lei. Vânzătorii propun obiecte fabricate la comandă în India, de către meșteșugari tradiționali, din zone precum Agra, Jaipur, Bangalore sau Rajasthan. Dacă diminețile sunt dedicate mărfurilor și comerțului, în fiecare zi de la ora 17 vor avea loc și manifestări culturale. Se vor prezenta cărți, vor avea loc spectacole de muzică, de dans și vizionări de filme cu Salman Khan sau Shah Rukh Khan.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite