Cum a ajuns bărbatul cu picior de elefant abia la 25 de ani la spital şi a şocat medicii din Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși cazul arădeanului care a intrat recent în atenția specialiștilor ortopezi timișoreni este unul extrem de rar și afecțiunea cât se poate de evidentă, tânărul nu a fost adus la investigații până în urmă cu câteva zile.

Lui Dumitru Sârb medicii îi spun să aștepte ca rezultatele analizelor să fie cât mai complete, pentru ca operația să aibă șanse mari de reușită. Din acest punct de vedere nu sunt probleme pentru că, la fel ca și graiul ardelenesc, el pare să fi moștenit proverbiala răbdare genetic, alături de afecțiunea care îl ține acum la pat.

Vezi aici o GALERIE FOTO cu tânărul cu picior de elefant. ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE!

Cât se poate de calm și cu vorbe rare, tânărul a povestit că pe el nu l-a trimis nimeni la spital până în urmă cu puțin timp, când un unchi din Arad a insistat să ajungă în atenția specialiștilor ortopezi. Familia sa este alcătuită acum dintr-o bunică și doi frați, toți locuind în aceeași casă. Ambii părinți sunt decedați. Medicul de familie din comuna natală Șimand, care l-a consultat pe tânăr de mai multe ori, spune că oamenii au avut o mentalitate mai "de la țară" în privința tratamentului lui Dumitru Sârb. La Spitalul Județean din Timișoara, o întreagă echipă de medici încă încearcă să stabilească exact care este afecțiunea ce i-a transformat piciorul într-unul de elefant.

Citește mai multe despre povestea bărbatului cu picior de elefant, familia sa, ce au spus medicul de familie din Șimand și specialiștii ortopezi din Timișoara, mâine, pe timișoara.adevărul.ro

Povestea ciudată a bărbatului cu picior de elefant, care a şocat medicii timişoreni

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite