Un bărbat din Timiş a murit după ce s-a răsturnat cu un autotractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii timişeni fac cercetări împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Muncă, pentru a stabili împrejurările în care şi-a pierdut viaţa şoferul unui autotractor. Utilajul s-a răsturnat, iar bărbatul nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Accidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, în satul Luncanii de Jos, în locul numit Valea Ştefaniei. După ce pe numărul de urgenţe 112 s-a anunţat că s-a răsturnat un autotractor forestier, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de la ambulanţă şi unul de poliţişti. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru şofer. Bărbatul îşi dăduse deja ultima suflare.

"Din primele verificări s-a stabilit că persoana decedată este Gavrilă D., de 38 de ani, din comuna Sânpetru Mare care, în timp ce tracta un buştean cu autotractorul forestier, pe o pantă abruptă, din cauza greutăţii acestuia, a pierdut controlul utilajului, răsturnându-se. În cauză se efectuează cercetări împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă, în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul", a declarat Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite