Şase victime în urma unui grav accident de circulaţie lângă Dudeştii Noi.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism Renault care venea dinspre comuna Dudeştii Noi a tăiat şoseaua naţională ce leagă Timişoara de Vama Cenad, fiind izbit de un Opel. În urma impactului, Renault a fost distrus în proporţie de 50 la sută, victimele fiind aruncate în câmp, lângă maşina distrusă. Circulaţia este blocată la această oră în ambele sensuri pe mai mulţi kilometri.

FOTOGALERIE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Accidentul, care a avut loc la intersecţia DN 6 cu Dudeştii Noi, e cunoscută pentru oamenii legii pentru numeroasele accidente, martor fiind crucile din zonă. Şase persoane au văzut moartea cu ochii, ca urmare accidentului ambele maşinii fiind grav avariate.

Nu a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare, dar medicii au luptat pentru a salva viaţa victimelor, acestea având multiple leziuni craniene.

image

Martorii oculari spun că şoferul Renault-ului a intrat pe şoseaua naţională fără să se asigure, cu mare viteză, astfel că timişeanul care se afla la volanul Opelului nu a mai putut evita impactul. Rămăşite din cele două maşini au fost de găsit pe o rază de 50 de metri.

Cele şase victime au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara, fiind internate de urgenţă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite