"Fâşia Gaza" din Timişoara a fost complet blocată de forţele de ordine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada Brâncoveanu a fost închisă două ore
Strada Brâncoveanu a fost închisă două ore

Zeci de poliţişti de la rutieră, ordine publică, economic, agenţi comunitari şi jandarmi au blocat astăzi bulevardul Constantin Brâncoveanu timp de două ore. Oamenii legii au verificat fiecare maşină care a ieşit de pe „fâşie” şi au legitimat inclusiv pietonii. Autorităţile spun că a fost un control preventiv.

„Nici dacă era atentat cu bombă nu era aşa”, a exclamat un timişorean mirat de acţiunea forţelor de ordine. Peste 40 de poliţişti, patru comisari de la Garda Financiară, 15 poliţişti comunitari şi opt jandarmi au participat la razia din piaţa Iosefin şi strada Brâncoveanu. „Este o acţiune preventivă pe comerţul stradal şi comerţul ilicit de mărfuri”, a explicat adjunctul şefului Poliţiei Timiş, Gheorghe Popescu.



Popescu a mai spus că în cadrul acţiunii de astăzi, după închiderea străzii s-au ridicat şi maşinile parcate ilegal. „Oamenii trebuie să înţeleagă că e nevoie să respecte indicatoarele şi regulile de circulaţie”, a mai spus Popescu. Cinci persoane s-au ales astăzi cu dosare penale pentru piraterie. Au mai confiscate haine, ţigări şi produse alimentare.

Şi pietonii au fost controlaţi de poliţişti
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite