Ziua bărbatului în extreme: unii au băut cu prietenii, alţii la volan, iar campionii au ajuns pe patul de spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de tineri au împânzit barurile din Timişoara pentru a sărbători, până târziu în noapte, Ziua Bărbatului. Cel mai puternic timişorean a reuşit să golească 12 sticle de bere în 10 minute, fiind declarat cel mai bărbat dintre timişoreni. Şi poliţiştii au sărbătorit Ziua Bărbatului, dar nu cu alcool, ci prin testarea alcoolemiei. Cei mai mari iubitori de bere au ajuns la spital având nevoie de spălături stomacale.

Agitaţie mare, ieri, în toată Timişoara, mii de timişoreni alegând să îşi sărbătorească ziua în Complexul Studenţesc. De la ora 18.00, Clubul San Marzano - epicentrul bănăţean al Zilei Bărbatului - a fost luat cu asalt. Pe lângă muzică bună, petrecăreţii au avut ocazia să se întreagă în două concursuri inedite: unul de băut bere la bandă rulantă, iar celălalt de mâncat hot-dog pe nerăsuflate.

image

Drept amintire pentru o noapte de pomină, tinerii au avut ocazia să se pozeze alături de câteva fotomodele, acestea având misiunea să le îndeplinească dorinţele pentru seara respectivă. Aproape orice dorinţă.

Fără alcool la volan

Şoselele din oraş şi din judeţ au fost împânzite de oamenii legii în aşteptarea petrecăreţilor care s-au suit la volan după ce au consumat cantităţi impresionante de bere. Porniţi să aducă bani serioşi la bugetul de stat, poliţiştilor de la rutieră nu li s-a prea dat de lucru, şoselele fiind goale, iar majoritatea persoanelor care se aflau la volan fiind reprezentantele sexului feminin.

image

Spălături stomacale

De Ziua Bărbatului au fost şi persoane care au băut mai mult decât au putut duce, astfel că au ajuns la urgenţele spitalelor din oraş. Cu alcoolemii ridicate, victimele alcoolului şi-au petrecut noaptea în saloane, iar unii dintre ei s-au ales şi cu spălături stomacale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite