VIDEO Zimbru Chișinău - Poli Timișoara 0-1 Bănățenii s-au împus prin golul lui Zăgrean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timișoara a câștigat cu 1-0 meciul amical disputat la Chișinău, contra celor de la Zimbru. Unicul gol a fost marcat de Zăgrean, în minutul 90. Urmează derbyul cu Steaua.

Aventura timișorenilor în Republica Moldova s-a încheiat cu o victorie împotriva celor de la Zimbru Chișinău. Gazdele au rezistat eroic fără să primească gol până în minutul 90, însă au cedat în minutele de prelungire, când Zăgrean, convocat pentru acest joc de la Poli 2, a reușit să marcheze. A fost o fază creată de Helder, care a pătruns în careul verzilor, a centrat în fața porții de unde Zăgrean a împins balonul în poarta lui Chirinciuc.

Pe un teren foarte greu, cele două echipe au oferit un specatcol agreabil publicului basarabean. Timişorenii ar fi putut deschide scorul în prima repriză, minutul 18, după ce Curtean a trimis o ghiluea senzaţională de la mare distanţă, însă balonul a lovit transversal. Zimbrii au echilibrat jocul și și-au creat câteva ocazii bune, dar nu au reușit să-l învingă pe Taborda.



Poli Timisoara: Taborda, Krejci, Ghionea, Luchin, Ignjatijevic, Burca, Tameş, Magera, Axente, Curtean, Rocha. Au mai intrat Popovici, Helder, Matei, Zăgrean, Cisovski şi Scutaru.

Demonstrație pentru copii


În dimineața meciului, Sorin Ghionea, Iulian Tameş, Srgian Luchin, Mircea Axente şi Ovidiu Burcă au participat la un mini-meci demonstrativ cu componenţii grupei de copii născuţi în 2001, de la Zimbru Chişinău. Timișorenii le-au arătat copiilor câteva scheme şi exerciţii tehnice, alături de colegii lor de la Zimbru. S-au dat şi autografe, s-au făcut poze, spre bucuria celor care, peste 10 ani, vor evolua la seniorii lui FC Zimbru Chişinău.

Tort pentru Curtean


Alexandru Curtean a primit un tort din partea echipei, în această seară, după partida amicală cu Zimbru. Curtean a revenit într-un meci după aproape şase luni de pauză, exact în ziua în care a împlinit 24 de ani.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite