Zilele cartierului Freidorf: muzică populară şi rock, fotbal şi ciclism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcul Petöfi Sandor din cartierul Freidorf
Parcul Petöfi Sandor din cartierul Freidorf

În perioada 31 august - 2 septembrie 2012, consiliul consultativ de cartier Freidorf, cu sprijinul Consiliului Local, Primăriei Timişoara şi Casei de Cultură a municipiului, organizează a şasea ediţie a Zilelor Cartierului.

Maniferstările celei de a şasea ediţii a Zilelor cartierului Freidorf se vor desfăşura  în parcul Petöfi Sandor. Vineri, între orele 10-14 vor avea loc concursul de biciclete, desene pe asfalt şi graffiti la Liceul Auto şi Cupa Freidorf la fotbal, pe terenul Auto.

De la ora 18.30 va avea loc spectacol folcloric susţinut de Amsamblul Timişul şi soliştii vocali: Carmen Popovici-Dumbravă, Ramona Roescu, Ancuţa Flesariu, Doriana Talpeş, Lavinia Buru, iar de la ora 21.00, dans în aerl liber.

Sâmbătă, 1 septembrie, la ora 18 va fi Slujba ecumenică a Bisericilor Ortodoxă şi Catolică, iar de la ora 18.30 are loc deschiderea oficială a Evenimentului şi concert rock cu formaţia Sanctuar.

Duminică, 2 septembrie, de la ora 18.00 va fi din nou recital de muzică populară cu Ansamblul Timişul şi soliştii vocali: Geanina Beleiu, Camelia Florea, Dolores Dongea, Marius Matei, Laura Sorincau, Denis Hilitean. Serile se încheie cu discotecă în aer liber.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite