Zeci de şoferi au fost lăsaţi fără permise pe şosele din Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii timişeni au făcut filtre în 14 locaţii din judeţ şi au tras pe dreapta sufe de şoferi în noaptea de sâmbătă spre duminică. Poliţiştii au constatat că timişenii chefuiesc, apoi se urcă băuţi la volan în toiul nopţii.

Sute de şoferi au fost controlaţi de agenţii de circulaţie timişoreni, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aproximativ 50 de şoferi s-au ales cu amenzi, pentru că circulau ci viteză excesivă sau pentru diverse nereguli care vizau starea tehnică a maşinilor.

Peste 20 de timişeni au fost lăsaţi fără permise de conducere. Cei mai mulţi dintre ei s-au urcat băuţi la volan şi s-au certat cu poliţiştii, spunând că au consumat alcool din cauza caniculei. 15 şoferi s-au ales şi cu dosare penale.

"Controalele au fost realizate atât în Timişoara, cât şi în mediul rural, unde şoferii consumă alcool şi apoi se urcă la volan, mizând pe faptul că dacă aventurează pe drumuri mai puţin circulate nu o să fie prinşi de poliţişti. Aceste acţiuni vor continua în perioada următoare şi nu vor avea loc doar la sfârşti de săptămână", a declarat comisarul Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite