Timişoara: Fotbaliştii ucrainieni şi-au astâmpărat emoţiile la ZOO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Fotbaliştii ucrainieni şi-au astâmpărat emoţiile la ZOO
Timişoara: Fotbaliştii ucrainieni şi-au astâmpărat emoţiile la ZOO

250 de jandarmi, 100 de poliţişti şi 180 de agenţi de pază vor asigura ordinea publică.

Citiţi şi:

"Poli" şi Şahtior sunt gata pentru duel

Gândul la un eventual eşec îi dă palpitaţii lui Mircea Lucescu

"Poli" - Şahtior, meci cu grad ridicat de risc

Jucătorii de la Şahtior au vizitat Grădina Zoologică (GALERIE FOTO)

La ora 10 dimineaţa, fotbaliştii de la Şahtior Doneţk, în frunte cu antrenorul Mircea Lucescu, au părăsit hotelul Boavista cu destinaţia Grădina Zoologică din Timişoara. Ucrainenii s-au plimbat timp de aproximativ o oră pe aleile parcului, antrenorul Mircea Lucescu având chiar şi un ghid.

Antrenorul echipei Sahtior s-a întreţinut câteva minute cu câţiva cunoscuţi cu care şi-a dat întâlnire la Zoo, iar la 11.30 lotul lui Şahtior s-a îmbarcat în autocar şi s-a întors la hotel, pe care nu-l vor mai părăsi decât pentru a merge la stadion pentru meciul din această seară.

Ucraineni care ţin cu „Poli”

Aproape 30.000 de suporteri vor lua cu asalt stadionul „Dan Păltinişanu”. Accesul pe stadion va fi permis de la ora 17.00. Vor fi deschise 15 porţi, iar toţi spectatorii sunt obligaţi să aibă asupra lor, alături de biletul de intrare, şi un act de identitate. Cu excepţia invitaţilor VIP ai Şahtior, de la tribuna oficială, unde au rezervate circa 80 de locuri, toţi ceilalţi ucraineni de pe stadion sunt suporteri alb-violet. Aceştia sunt din localitatea Ştiuca şi au anunţat de la multe zile că vin la Timişoara să-şi vadă echipa favorită.

48 de suporteri , interzişi

La aceasta competiţie sportivă 48 de suporteri ai echipei „Poli” au interdicţie de a intra pe stadion, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei. În cazul identificării lor de către camerele de filmat amplasate pe stadion, aceştia riscă să se aleagă cu actele unui dosar penal.

În ceea ce priveşte stadionul, după investiţiile de jumătate de milion de euro cerute de UEFA pentru meciurile din Liga Campionilor, şi în această dimineaţă muncitorii au făcut ultimele retuşuri pentru această competiţie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite