Ten Years After, o legendă de la Woodstock, în concert la Timişoara VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ten Yers After în componenţa actuală
Ten Yers After în componenţa actuală

Una din cele mai cunsocute formaţii de rock din anii 60-70, Ten Years After, va concerta pe 25 octombrie, în Sala „Capitol” din Timişoara. Biletele au fost puse în vânzare la preţuri între 60 şi 170 lei.

Ten Years After a fost înfiinţată de către Alvin Lee, iar în primii patru ani au cântat sub numele de The Jaybirds. Între timp, Lee s-a retras din activitate, iar actuala componenţă este alcătuită din Joe Gooch, Leo Lyons, Ric Lee şi Chick Churchill. Ten Years After s-a remarcat la celebrul festival hippie, Woodstock, din anul 1969, unde piesa “I’m Going Home “ a devenit un veritabil hit.



Piese precum ”Hear Me Calling”, ” I’ love to change the world”, “Good Morning Little School Girl” sau  “Love like a man “ s-au aflat în topurile din anii 70.

Melodia ” I’ love to change the world” a fost readusă în actualitate în România de o campanie publicitară făcută de o reţea de telefonie mobilă, care se difuzează intens pe toate canalele de televiziune.

Formaţia britanică se află într-un turneu European de promovare a noului album, iar în România vor susţine patru concerte: Bucureşti (23 octombrie), Iaşi (24 octombrie), Timişoara (25 octombrie) şi Cluj (26 octombrie).



Concertul de la Timişoara a celor de la Ten Years After se va desfăşura în Sala Capitol a Filarmonicii Banatului şi va dura în jur de două ore.
Americanii promit un spectacol pe măsură care va cuprinde piese vechi, dar şi de pe ultimele două albume. În deschiderea pionierilor rockului vor cânta veteranii de la Riff.

Biletele au fost puse deja în vânzare pe siteul www.vreaubilet.ro, dar şi de la casieria Sălii Capitol, la preţuri între 60 şi 170 de lei, în funcţie de categoria de loc.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite