Atacantul Winston Parks, lăsat acasă de "Poli" Timişoara ca să negocieze cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul costarican al echipei bănăţene era "pe făraş" încă de la finalul campionatului trecut, fatale fiindu-i câteva ieşiri nocturne netolerate de conducere. Winston Parks a participat la primul cantonament al verii, însă astăzi nu a plecat cu echipa în Austria.

Trei jucători dintre cei care au efectuat perioada de pregătire din Slovenia, Chiţu, Ionescu şi Parks, au fost lăsaţi acasă de antrenorul Vladimir Petrovici. Dacă în cazul primilor doi a fost decizia tehnicianului, în privinţa lui Winston Parks decizia a fost luată de conducere. "Chiţu şi Ionescu sunt talentaţi, dar pe posturile pe care ei evoluează avem destui jucători. Se va întoarce şi Contra la noi şi va fi concurenţă şi mai mare şi este mai bine pentru ei să joace la echipa a doua. Din punctul meu de vedere, Parks s-a antrenat corect, ce probleme sunt cu el le va rezolva clubul, s-a pregătit responsabil la antrenamente. Nici nu am avut prea mult timp să-l văd, dar celelalte aspecte sunt problemele clubului", a spus Vladimir Petrovici înaintea plecării spre Flachau, Austria, unde "Poli" a intrat de astăzi în cantonament.

Cea mai probabilă destinaţie pentru atacantul alb-violet este Rapid. "Mi-aş dori să joc la Rapid, este o echipă bună, dar momentan nu este nimic concret", a spus Winston Parks, citat de "Prosport". Oficialii clubului bănăţean au confirmat interesul giuleştenilor pentru jucător. "Există interes din partea Rapidului pentru Winston Parks. Cel mai probabil astăzi se va decide dacă facem transferul", a declarat Gheorghe Chivorchian, citat de acelaşi cotidian.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite